︎


︎Client – Heal’s
︎Role – Project management / Set design / Graphic Design



   The open brief for this one was for a space that pulled together the furniture stores most historic and timeless pieces. Beautiful as they are, I felt the need to reinvigorate the somewhat vintage modernism through the use of bold colours, and I was really keen to use the space itself as a basis for an installation.

  Each piece has a great story to be told, they became classics for a reason, so rather than bullet point there history I was keen to attempt to explore the background of each work, and the person that brought them into being.

  The space is pretty big and has beautiful natural light punctuated by a set of six columns, so in the spirit of site-specific art and to offer the most space for the text, the logical solution was to wrap the columns in a continous strip that zig-zags between each piece and creates architectural areas for each of the works.

Copywriter - Nicky Rampley-Clarke
Visual merchandising - Emma Qavi & Stephen Clough
Selected photography - Victoria Erdelevskaya
























.